CFC Studio al SAGA 2023

Descobreix l'emoció de SAGA 2023 amb nosaltres!

Salutacions als amants dels videojocs i a tots els que busquen una experiència única! Aquest cap de setmana, del 1 al 3 de desembre, no podeu perdre l'oportunitat de visitar-nos a la fira SAGA 2023, on us convidem a endinsar-vos en el món emocionant dels nostres jocs.



Murder By Death: Una Experiència Única de Misteri i Intriga

Us presentem el nostre últim projecte, "Murder By Death," un joc fascinant que us portarà a un món ple de misteris i intriga. Passegeu-vos pels passadissos sinuosos d'una història captivadora, resolgueu els enigmes més complicats i descobriu qui es l'assassí. Aquesta aventura inoblidable us atraparà i us mantindrà enganxats fins al final. Amb llançament proper a la plataforma Steam, no podeu deixar passar l'oportunitat d'immersió total en "Murder By Death."

Murder by Death - YouTube



BSpace Maze: Un Claustre Espacial Ple d'Aventures

Per als amants de l'espai i l'exploració, us presentem Space Maze, el nostre videojoc disponible a Steam. Endinseu-vos en un món de desafiaments intergalàctics, navegueu pels laberints de l'espai i superau obstacles mentre busqueu nous horitzons. Amb la seva jugabilitat addictiva Space Maze ja ha captivat els cors dels jugadors. No perdeu l'oportunitat de provar-ho vosaltres mateixos!

Space Maze - YouTube



Visiteu-nos a SAGA 2023 i Experimenteu la Màgia dels Jocs Indie

La fira SAGA 2023 és la destinació perfecta per als amants dels videojocs i aquells que busquen noves emocions. Us convidem a passar pel nostre estand per experimentar de primera mà tota l'emoció que Murder By Death i Space Maze tenen per oferir. Coneixeu el nostre equip, compartiu les vostres impressions i connecteu amb altres apassionats dels videojocs.

No perdeu l'oportunitat de ser part de la història i explorar mons únics creats amb passió i dedicació per el nostre estudi indie.

A més a mes, pots preguntar per el nostre concurs, on pots guanyar una clau del joc Space Maze per Steam.

Ens veiem aquest cap de setmana a SAGA 2023, on la màgia dels videojocs pren vida!

    






0 Comentarios